Home » Schrijfkracht aan zee!

Schrijfkracht aan zee!

Fien De Smedt

Schrijfkracht aan zee!

Schrijfkracht aan Zee

 

Een zilte bries, de golven als achtergrondmuziek en creatieve gedachten die samenkwamen in een boeiende schrijfretraite aan de Belgische kust. Gedurende onze tijd in Koksijde hebben we niet alleen de wind door onze gedachten laten waaien, maar zijn we ook intensief de wereld van onderzoeksideeën ingedoken.

 

Het was een periode van reflectie en overleg, waarbij we niet alleen onze pennen maar ook onze gedachten lieten stromen. Nieuwe onderzoeksprojecten kregen vorm in de bruisende discussies. Artikels werden gepland, geschetst en de eerste stappen werden gezet in de richting van inspirerende publicaties.

 

Maar bovenal hebben we geschreven. Pagina’s werden gevuld met gedachten, hypotheses en innovatieve ideeën. De zee diende als inspiratiebron, haar golven een constante herinnering aan de kracht van voortdurende beweging en vooruitgang.

 

Met vernieuwde energie keren we terug naar ons onderzoek, gedreven door de creatieve vonk die tijdens deze retraite ontvlamde. We kijken uit naar het delen van deze ideeën en het voortzetten van onze onderzoeksprojecten.